*/

Reposta a L´Estació de Santa Pola i tindràs un 20% en el teu Mc Menú de Mc Donalds

Descompte gasolinera Estació Santa Pola

 

Posar gasolina pot tenir premi de moltes maneres. I això és el que vas a trobar a l´Estació de Santa Pola, on sempre tenim ofertes interesants per als nostres clients. A més a més de tindre la certeza de que el carburant que posas al teu vehicle és d´alta calitat, amb els millors aditius, tens la ocasió de beneficiar-te de descomptes, promocions i molt més.

Entre aquestes, tenim la del 20% de descompte en el teu Mc Menú del Mc Donalds que trobaràs només creuar el carrer, molt prop de L´Estació de Santa Pola i també als restaurants de Petrer, Vistahermosa (Alacant) i Plaza Mar (Alacant). Una promoció molt interesant, veritat? Gràcies a aixó podrem menjar una bona hamburguesa d´aquestes que ens agraden i unes patates frites, tot això acompanyat d´una bona bebida fresqueta.

Aquesta promoció seguirà activa mentres trobes la cartelería en la nostra Estació i que no es pot acumular amb altres. No deixes passar l´oportunitat i aprofita-la! :) 

Permaneix atent a la secció de notícies de la web de L´Estació de Santa Pola i Facebook (segueix-nos!) per a estar enterat de totes les nostres ofertes. No et defraudaran!

Preparat per a menjar-te una bona hamburguesa? :) 

Ens veiem a L´Estació de Santa Pola!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *