*/

Sportzone obri les seues portes!

Un nou establiment ha arribat a la família de l´Estació de Santa Pola. Es tracta de Sportzone, la marca esportiva que per fi s’ instal·la a la ciutat per a subministrar a tots roba, calçat, accessoris i molt més. Després de la seua inauguració, que va tenir lloc el passat divendres 3 de juny, tots els usuaris de l´Estació poden aprofitar abans o després de agafar el bus per a realitzar compres en ella. Una bona forma d’ omplir les estones mortes en el dia, encara que també podem acudir en qualsevol moment a adquirir el que necessitem, gràcies a la seua bona ubicació i les seus interessants ofertes.

Sportzone en Santa Pola

Un lloc perfecte per qualsevol amant dels esports

Articles relacionats amb el pàdel, el futbol, el ciclisme, el senderisme o la natació són solament algunes de les coses que trobaran els qui s´acosten a esta nova tenda de 800 metres quadrats que s´ha obert en la zona comercial annexa a l´Estació de Santa Pola. Un lloc perfecte per a qualsevol amant del esport.

A més a més, el seu personal especialitzat assessorarà als clientes per a que troben això que més s´adapte a les seues necessitats. Des de unes sabatilles perfectes per a fer running fins a una pala de pàdel per a xiquets. Tampoc hi ha que oblidar les interessants ofertes que trobaràs al seu interior. Concretament, de cara a l´estiu, tenen tot el que necessites per al bany, amb uns preus molt reduïts gràcies als que podrem anar a la platja per molt pocs diners.

Targeta Sportzone

Si vols continuar estalviant en el teu material esportiu, aleshores et convé saber tot sobre la targeta Sportzone. Gràcies a ella totes les compres que faces acumularan descomptes que podràs utilitzar en qualsevol establiment de la marca. Però, a més a més, tindràs accés a ofertes exclusives per a usuaris d´esta targeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *