*/

Calcula les teues rutes en bus amb Google Maps

Calcular tus rutas en bus con Google Maps

Les noves tecnologies ens aporten utilitats en el nostre dia a dia que ens fan les coses més fàcils. És el cas de Google Maps, que ens permet planificar les nostres rutes en transport públic entre Santa Pola i altres localitats. Una forma molt pràctica d´organitzar nostres desplaçaments.

Gràcies a aquesta aplicació podem saber quin autobús hem d´agafar per a anar a un determinat lloc, saber quant de temps tardarem en arribar i fins i tot, si el desitgem, marcar una hora de arribada desitjada.

Calcula tus rutas en bus con Google Maps

 

Realitzar l´operació és molt senzill i pot fer-se des de l´ordinador o des de l´app per a smartphones. Elegirem el nostre punt de destinació i el lloc del que partim. En aquest moment tindrem que seleccionar entre les distintes opcions de transport que ens oferix el pla de Google: vehicle privat, transport públic, caminant  o en bici. Seleccionarem l´opció de transport públic, representada amb una figura d´un autobús. A continuació, el cercador ens oferirà les distintes opcions de las que disposem, els temps dels trajectes i els horaris en els que podem agafar l´autobús.

Addicionalment, es pot seleccionar l´opció de l´explorador d´ horaris, amb el que podrem veure les distintes possibilitats que ens oferix cadascuna de les empreses de transport.

Calcula tus rutas en bus con Google Maps

A més a més, no és útil solament per a esbrinar com anar d´una estació d´autobusos a altra, sinó que podem seleccionar directament la calle a la que volem anar. D´aquesta manera, Google Maps ens oferix distintes possibilitats d´itineraris que inclouen trajectes caminant o en autobús urbà.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *