*/

Gaudeix de tot el que et oferix L´Estació de Santa Pola

L´Estació d´Autobusos de Santa Pola funciona a ple rendiment i oferix als viatgers un entorn còmode i pràctic amb diverses facilitats per al millor servei de transport en autobús.

En aquesta moderna i nova estació d´autobús tens a la teua disposició, entre altres serveis, una confortable sala d´espera que pots utilizar mentres esperes el teu autobús o a que algú vinga a per tu. A més a més pots utilizar les consignes i deixar en elles les teues coses per a no anar carregat. Cosa que resulta molt pràctica cuan et mous en autobús. A la sala també disposas d´una pantalla d´informació on pots veure les salides y arribades. De totes formes sempre pots preguntar al nostre personal del punt d´informació, que trobaràs al mateix lloc i que resolverà totes les teues dubtes.

 

Estación de Autobuses de Santa Pola

 

D´altra banda, també pots gaudir de la màquina de café i de tots els productes dels que disposas al Carrefour Market que hi ha en L´Estació d´Autobusos de Santa Pola. Gràcies a aixó tindràs la possibilitat de gaudir d´un piscolabis, comprar alguna cosa que necesites o una bebida. A més a més, al Carrefour Market podràs comprar alguns tickets per al bus de forma anticipada.

A les andanes també tens pantalles que mostren l´informació de les salides i arribades. Una informació molt pràctica per a tener totes les dades que necesites per a realizar els teus trajectes.

 

Un entorn verd per al relax

Al diseny, planeament i ejecució de l´Estació d´Autobusos de Santa Pola, un dels principals objectius ha sigut crear un lloc agradable. Una moderna arquitectura, amb innovadors materials, és la primera cosa que ves quan t´acerques a L´Estació d´Autobusos de Santa Pola. Però, a més a més, el verd és un dels colors principals gràcies a les zones ajardinades, molt relajants per a posar la mirada mentres esperes l´autobús.

Zona comercial

Molt prompte també estarà disponible la zona comercial per a que tots els usuaris i els habitants de Santa Pola poden gaudir de ella i fer shopping. En aquest lloc, grans marques obriràn molt prompte les seues tendes, que estarán plenament integrades a l´entorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *